För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Kummler+Matter

Kummler+Matter AG grundades av Hermann Kummler, en av Schweiz ledande pionjärer inom elektrisk utrustning, kraftledningar och elektroteknik och företaget har funnits i över 100 år. Kummler Matter är tillverkare av kontaktledningskomponenter för spårvägar samt trådbussar men de är även en stor aktör för installation och byggnation av kontaktledningssystem. K+M har även en mycket kompetent avdelning för projektering av kontaktledningssystem som man kan anlita vid behov.

Safetrack Baavhammar AB är den svenska representanten för Kummler+Matter och deras kompletta system för kontaktledningskomponenter för spårvagnar och trådbussar.

Film om Kummler+Matter

Sortiment för Trådbussar

Kummler+Matter kontaktledningskomponenter
Kummler Matter

Safetrack är den svenska representanten för Kummler+Matter och deras kompletta system för kontaktlednings komponenter för spårvagn och trådbuss industrin.

Produkter

Katalog

Sök i resultat
Antal träffar 2
4919080
KUDISC 55°-90° Spårvägskors

Kummler+Matter KUDISC

B1303-01

 

Tillämpliga standarder

EN50119

 

Funktion

Möjliggör en tyst passage genom korsningar som kan vara allt mellan 50-90 grader. Den är alltså justerbar på plats.

Löpytan är tillverkad av 100% kopparplåt, vilket garanterar den elektriska ledningsförmågan optimalt. Kontakttråden hålls fast vid skärningspunkten mellan plattan och de rörliga tvärtrycksrullarna, dvs KUDISC fungerar inte som fixpunkt och täcker de olika kraven hos kontaktledningssystemen fasta och automatiskt spända från.

Tack vare den stora kontaktytan för strömavtagaren så minimeras slitaget vid passage. Korsning TW-TW, justerbar, KUDISC, 55 ° -90 °, för kontaktledning 100 mm² - 178 mm²

 

Specifikationer

KUDISC har två upphängningsskruvar som kan användas i fasta och auto-spända system. På grund av sin låga vikt kan KUDISC även monteras utan upphängning.

Suspension som beställs separat

 

SAFETRACK Beställningsnummer:

SAFE 4919080

Start > Lev > Kummler+Matter
Meny
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms